Konstruktör till Tegelmäster i Malmö

Tegelmäster har en marknadsledande position inom fasadtegel, tegelbalkar, kramlor, armering, glidskikt, konsoler och murbruk. Företaget grundades 1999 och ägs av Petersen, Matzen och Ströjer tegl. Försäljningen sker i huvudsak i Sverige och företaget omsätter ca 200 miljoner per år med 22 medarbetare i dagsläget. Huvudkontor och utställning ligger i Malmö. Regionala kontor och showroom finns i Mölndal och Stockholm.

Tegelmäster AB är en långsiktig aktör med stort kundfokus. Vår värdegrund SPEAK – Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet, ska prägla allt vi gör och finnas som en röd tråd i vårt dagliga arbete. Med SPEAK i blodet kan var och en av oss bli en riktig Tegelmäster!

Känner du igen dig i vår värdegrund? Är du intresserad av att konstruera murverk, jobba med en mängd olika projekt och omväxlingen som följer? I så fall är rollen som konstruktör på Tegelmäster definitivt något för dig!.

Arbetsrollsbeskrivning

I din roll som konstruktör kommer du att ha följande ansvarsområden:

  • Förhandsgranskning, där du ser över konsolbehov, rörelsefogsplacering m.m.
  • Mängda allt som inkluderas i ett murverk såsom exempelvis tegel, kramlor, armering och murbruk.
  • Dimensionering av bland annat spännarmerade murstenskift, samt murverk som helhet.
  • Samarbeta med såväl inne- som utesälj.
  • Följa med på möten ute hos beställare, byggherrar, projektledare m.m.
  • Hjälpa kunder, arkitekter eller konstruktörer med beräkningar.
  • Ta fram tillverkningsritningar till Tegelmästers balkfabrik och montageritningar till murentreprenören.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsutbildning alternativt civilingenjör. Arbetslivserfarenhet kan vara meriterande, men inget krav. Vi arbetar mycket i Revit och Excel varför kunskaper inom dessa program är meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad, och effektiv. Arbetet innefattar att du på egen hand måste ta reda på den information som krävs för att slutföra dina projekt. Detta innebär att det krävs ett stort driv och högt engagemang hos din person. Du måste även vara serviceinriktad såväl internt som gentemot Tegelmästers kunder. Eftersom du hanterar många projekt samtidigt är det ett krav att du har en god förmåga att hantera flera uppgifter parallellt.

Vårt erbjudande

På kontoret i Malmö sitter du i fräscha lokaler tillsammans med 22 andra kollegor och arbetet präglas av positiv stämning kombinerat med ett målinriktat arbete. Du rapporterar till företagets Konstruktionschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Arbetstiden är vardagar kl 8.00-16.30. Vi har kollektivavtal så anställningsvillkor, tjänstepension och försäkringar är på sin plats!

Varmt välkommen med din ansökan till mailadress jobb@tegelmaster.se och ange ”Konstruktör” i rubrikfältet. Har du frågor är du välkommen att maila till samma adress. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.