Tegelmäster > Jobba hos oss

Vi söker projektsäljare i Stockholm

Drivs du av försäljning och har en bakgrund i byggbranschen? Motiveras du av att göra affärer och skapa långsiktiga relationer med dina kunder? Då är det dig vi söker?

Om oss

Tegelmäster grundades 1999 och ägs av fem danska tegelbruk. Försäljningen sker främst i Sverige där vi är marknadsledande inom murverk och fasadtegel i Sverige. Vi tillhandahåller kompletta lösningar för murade fasader i första hand. Med hjälp av kunskap och inspiration hjälper vi våra kunder att skapa vackra och hållbara byggnader.

Tegelmäster omsätter ca 250 miljoner och vi är 25 medarbetare. Huvudkontor och utställning ligger i Malmö, regionala kontor och showroom ligger i Malmö, Stockholm, Göteborg och Luleå.  Vi är en långsiktig aktör, som vill uppfattas som den mest kunniga och innovativa leverantören av murverksprodukter, med stort kundfokus. Vår vision är att vara den aktör som leder utvecklingen inom murat byggande samt att genom unika produkter och service markant öka användningen av fasadtegel samt marktegel. Vi marknadsför och säljer beprövade och välkända produkter för ett murat byggande. Tegel från Tegelmäster är alltid en säker och långsiktig investering med låg underhållskostnad över tid.

 

Om rollen 

Vi söker nu en projektsäljare med placeringsort Stockholm. I rollen som projektsäljare ansvarar du för att skapa affärer med bygg- och murentreprenörer. Du kommer även att arbeta i tidiga skeden med beställare och arkitekter. Tegelmäster erbjuder dig en utvecklande roll med stor omväxling och variation då vi jobbar genom hela byggprocessen -från ax till limpa.

 

Som projektsäljare kommer du att ingå i vårt säljteam som utmärks av kunskap, service och samarbete. Du kommer också ha ett tätt samarbete med våra konstruktörer och projektkoordinatorer för att tillsammans jobba mot uppsatta mål. Din huvuduppgift är försäljning och att skapa starka relationerna med bygg- och murentreprenörer i ditt område samt att bistå arkitekter med kunskap och inspiration i tidiga skeden av byggprocessen. Som projektsäljare hos Tegelmäster bygger och förvaltar du vår befintliga kundbas och ansvarar för att bearbeta och förvärva nya kunder. Du planerar och genomför kundbesök, presentationer, skapar erbjudanden, ”äger” och driver hela säljprocessen från start till avslut tillsammans med dina kollegor. En stor del av arbetet sker ute på fältet hos entreprenörer och arkitekter. Därför krävs det att du är flexibel och kreativ.

 

Din profil 

Vem är du? Det här är ett arbete för dig som brinner för försäljning, relationsskapande och att arbeta målinriktat. Vi ser det också som en stor merit om du har erfarenhet från byggbranschen eller byggmaterialhandeln. Är du dessutom nyfiken, social och självgående så tror vi att du kommer att trivas hos oss!

 

Kvalifikationer 

För att lyckas i denna roll bör du ha:

  • Tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll inom byggbranschen eller byggmaterialhandeln.
  • God datorvana samt erfarenhet av Officepaketet och att arbeta i CRM.
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Körkort, samt vana, vilja och möjlighet att jobba ute på fältet.

Det är meriterande om du har:

  • Byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå, med minst 5 års arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från mur & putsbranschen.
  • Erfarenhet av arbete i tidiga skeden och i långa säljprocesser.
  • Erfarenhet av komplex projektförsäljning.

 

Ansökan och övrig information 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att träffa kandidater kontinuerligt. Så om detta låter som något för dig ansök redan idag.

Sista ansökningsdag: 2021-11-19

Kontaktperson för tjänsten är Stefan Wallmark, Försäljning- och marknadschef, 0735-06 37 23, stefan.wallmark@tegelmaster.se

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@tegelmaster.se och skriv ”Ansökan Projektsäljare” i ämnesraden.

 

Ansök via LinkedIn:

www.linkedin.se

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktperson för tjänsten

Har du frågor kring tjänsten?
phone
chat